Bejelentkezés
BATAGABOR.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

BATAGABOR.FREEBASE.HU
/prog.html

Angol-magyar, német-magyar, francia-magyar, olasz-magyar szótár stb. | Bata Gábor honlapja

Angol-magyar, német-magyar, francia-magyar, olasz-magyar szótár, jelszókezelő stb.

Legújabb twittek

Keresés

Programok

Metis Dictionary v0.3.7 - szótárprogram (Java)

Metis Dictionary

Egyszerű, hordozható, ingyenes és platformfüggetlen szótárprogram, amelyben lehetőség van ún. helyettesítő karakterek (pl. *, ?) használatára is. Mivel a program Java programozási nyelven íródott, így futtatható bármilyen operációs rendszeren, amely támogatja a Java-futtatókörnyezetet 6-os vagy újabb verzióját (pl. Windows, Linux, Mac OS X, Solaris stb.).

Angol-magyar szótár (1,39 MB / kb. 130.000 szó és kifejezés)
Német-magyar szótár (334 KB / kb. 24.000 szó és 3000 kifejezés)
Francia-magyar szótár (109 KB / kb. 8200 szó és kifejezés)
Olasz-magyar szótár (66 KB / kb. 2200 bejegyzés)
Képernyőképek: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ]
Felhasználói kézikönyv (PDF) [Gyorsnézet]
Java-futtatókörnyezet letöltése
További szótárak a metis.freebase.hu oldalon

JPass v0.1.11 beta - jelszókezelő (Java)

JPass

Egyszerű, ingyenes és platformfüggetlen jelszókezelő alkalmazás, amely lehetővé teszi több felhasználónév és jelszó biztonságos tárolását egy erősen titkosított (256-bites kulcsú AES algoritmus) adatbázisban, amelyhez egy mesterjelszó megadásával férhetünk csak hozzá. Az adatbázist szabadon mozgathatjuk, sokszorosíthatjuk és így, akár hordozható eszközön is tárolhatjuk jelszavainkat. A program tartalmaz továbbá egy beépített jelszógenerálót is, amely segítségével nehezen megfejthető jelszavakat hozhatunk létre.

JPass v0.1.11 beta (76 KB)
Képernyőképek: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ]
Java-futtatókörnyezet letöltése

HookVorbis v0.4 beta (Windows)

HookVorbis

A program grafikus kezelőfelületet biztosít a parancssoros oggenc programhoz, ami WAV-ból OGG (Ogg Vorbis) tömörített hangfájlokat állít elő (az oggdec meg pont fordítva). A ZIP fájl tartalmazza az oggenc (libVorbis 1.1.1) és oggdec programokat.

A Vorbis egy szabad és nyílt hangtömörítési eljárás (kodek), amit a Xiph.org Alapítvány fejleszt. Általában az Ogg konténerrel használják, ezért gyakran nevezik Ogg Vorbisnak vagy Oggnak is. A Vorbis annak hatására jött létre, hogy az MP3 formátumhoz fűződő szabadalmi jogokat birtokló Fraunhofer Intézet 1998 szeptemberében bejelentette, hogy jogdíjat fog szedni az MP3 használatáért.

HookVorbis v0.4 beta (438 KB)
Képernyőképek: [ 1 ] [ 2 ]


Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_5rifk2tbijrkjennh3ppth62h1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0